Discover our story
Wie zijn we

Wie zijn we

Bent u op zoek naar een geschikte verpakking om uw product stevig in te pakken, dan heten we u welkom op onze site?

Reeds meer dan 50 jaar vervullen wij onze reputatie als klantgerichte leverancier van verpakkingen in golfkarton.

Wij produceren verpakkingen uit golfkarton op maat, met of zonder druk.
Onze eigen ontwerpafdeling is bedreven in het ontwikkelen van specifieke verpakkingen en buffers.

Met een bebouwde oppervlakte van 55000 m² en een strategische ligging in West-Vlaanderen kan Kartonnage Lefevere- Beel heel snel klanten bedienen in België en omliggende buurlanden.

Wij hebben permanent een 60-tal soorten en kwaliteiten golfkarton op stock om flexibel te produceren volgens de specifieke eisen van de klant en just-in-time te leveren.

Waarom Kartonnage Lefevere-beel?
Juiste prijs-kwaliteitsverhouding eigen ontwerpafdeling met creatieve ideeën.
Levert alle courante kwaliteiten uit voorraad produceert verpakkingen in alle mogelijke vormen, formaten en kwaliteiten.

#slider
1 / 4

Na briefing met de klant zorgt ons ontwerpteam voor een op maat gemaakte oplossing, rekening houdend met de toepassing, de kwaliteit en uiteraard het budget. Kartonnage lefevere-Beel biedt u de oplossing voor uw: gestanste of gerilde buffers, gesneden of gesleufde platen en dozen in alle afmetingen. Om na te gaan of het ontwerp aan uw eisen voldoet kan er een prototype gemaakt worden. 

#slider
2 / 4

Al uw verpakkingen kunnen worden bedrukt met een flexo-bedrukking. Na bespreking van het ontwerp kan er in 1 of meerdere kleuren gedrukt worden. In bepaalde gevalen tot zelfs vier kleuren.

#slider
3 / 4

Kartonnage Lefevere-Beel heeft een grote productiecapaciteit door het uitgebreide machinepark. Ons gekwalificeerd personeel en de gestructureerde bedrijfsuitvoering zorgen voor een grote felixibiliteit en korte levertermijnen. Het automatische hoogbouwmagazijn biedt ruime mogelijkheid tot stockage.

#slider
4 / 4

Bij alle bedrijfsactiviteiten is aandacht voor preventie en milieu vanzelfsprekend. Het bedrijf wil een veiligheidscultuur ontwikkelen, die wordt gedragen door iedereen. De grondstoffen die verwerkt worden, bestaan uit 100% gerecycleerde vezels en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Kartonnage Lefevere-Beel werkt dan ook actief mee aan de recyclage ervan. De productie wordt aangestuurd door groene energie geproduceerd door zonnepanelen uit onze gebouwen.

Wij maken verschillende soorten transportverpakkingen. Onze verpakkingen kunnen bedrukt of onbedrukt worden geleverd in verschillende aantallen volgens de noden van de klant. Zowel standaardverpakkingen of verpakkingen op maat. Voor ieder product de perfecte verpakking.