Service

Na briefing met de klant zorgt ons ontwerpteam voor een op maat gemaakte oplossing, rekening houdend met de toepassing, de kwaliteit en uiteraard het budget.

Kartonnage lefevere-Beel biedt u de oplossing voor uw: gestanste of gerilde buffers, gesneden of gesleufde platen en dozen in alle afmetingen. Om na te gaan of het ontwerp aan uw eisen voldoet kan er een prototype gemaakt worden.

Hebt u een product, maar nog niet de juiste verpakking? Contacteer ons en wij helpen u graag verder. Wij kijken uit naar een samenwerking!

Ontwikkeling en ontwerp

Al uw verpakkingen kunnen worden bedrukt met een flexo-bedrukking. Na bespreking van het ontwerp kan er in 1 of meerdere kleuren gedrukt worden. In bepaalde gevallen tot zelfs vier kleuren.

Bij de stap van industriële en luxe verpakkingen naar displays kunt u terecht bij Crea Pack nv een zusterbedrijf van Kartonnage Lefevere Beel. Dankzij deze bewuste strategie houden wij alle knowhow en technologie binnen handbereik om uw producten op de mooiste mogelijke manier te presenteren.

Crea Pack nv
Milieu en preventie

Bij alle bedrijfsactiviteiten is aandacht voor preventie en milieu vanzelfsprekend. Het bedrijf wil een veiligheidscultuur ontwikkelen, die wordt gedragen door iedereen. De grondstoffen die verwerkt worden, bestaan uit 100% gerecycleerde vezels en zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Kartonnage Lefevere-Beel werkt dan ook actief mee aan de recyclage ervan. De productie wordt gedeeltelijk aangestuurd door groene energie geproduceerd door zonnepanelen op onze gebouwen.